Daan Blij blijft bij Excelsior Maassluis

25-01-2019 Sport Redactie

Foto: Excelsior Maassluis

MAASSLUIS - Daan Blij heeft besloten om bij Excelsior Maassluis te blijven. De publiekslieveling, die dit seizoen met 10 treffers clubtopscorer is, gaat na de zomer beginnen aan zijn vijfde seizoen bij de Tricolores. Er was veel interesse voor hem van andere clubs, maar hij heeft het erg naar zijn zin in Maassluis.

Blij kwam in de zomer van 2015 over van Excelsior Rotterdam en had vooral in zijn eerste seizoen te maken met veel blessureleed. Inmiddels is de 25-jarige aanvaller weer helemaal fit en laat hij wekelijks zijn kwaliteiten zien in de Tweede Divisie.
De aanvaller is zelf is ook zeer blij met de contractverlenging. ,,Ik ben blij om volgend jaar weer onderdeel te zijn van Excelsior Maassluis. Ik heb het erg naar me zin en voel veel waardering vanuit de club en mijn teamgenoten. Daarnaast is het ook mooi dat deze groep grotendeels bij elkaar zal blijven.”

Excelsior is erg blij met het feit dat Blij óók het nieuwe seizoen in het shirt van de tricolores zal spelen. Hij beschikt over veel voetbalkwaliteiten en het is ook nog eens een jongen die prima binnen de vereniging past en het naar eigen zeggen fantastisch naar zijn zin heeft. Kortom een win-win situatie.Gerelateerd