Dennis Breevaart tafeltennist zich naar derde clubtitel TOG

29-01-2022 Sport Redactie

TAFELTENNIS - In de Olympiahal werd Dennis Breevaart afgelopen vrijdag opnieuw clubkampioen van tafeltennisvereniging TOG. In 2019 en 2020 werd hij ook al kampioen, vorig jaar kon de titelstrijd vanwege de coronasituatie niet plaatsvinden.

Voor de derde keer was Brian de Leeuw de verliezende finalist, en ook dit keer was het spannend. In de vijfde game kwam Dennis met 6-1 voor te staan, maar Brian knokte zich terug naar een 7-6 voorsprong. Vervolgens was het weer Dennis die alle punten pakte. Dennis blij en Brian die baalde maar tevreden was over zijn spel met zijn nieuwe in het oog springende batje met aan één kant opvallend groen rubber. Brian won in de halve finale van Marcel van den Kerkhoff, Dennis klopte Paul Maan.

De B-poule werd een prooi voor Aad van Lienden die in de finale te sterk was voor Sanjay Soekhlal. Een speciale vermelding nog voor Theo Nieuwhof en Sander Spruijt. Beiden nog niet lang lid maar Theo maakte het Sanjay in de halve finale van de B-poule aardig lastig, Sander zorgde in de poulewedstrijden voor een grote verrassing door Paul Maan te verslaan.Gerelateerd