Duijvestijn en Afaker naar Excelsior Maassluis

15-06-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS – Excelsior Maassluis heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met keeper Jari Duijvestijn en aanvaller Marouane Afaker. Met deze twee aanwinsten krijgt de selectie van Excelsior steeds meer vorm.

Jari Duijvestein komt over van zondag-derde divisionist Westlandia. De 21-jarige keeper speelde in het verleden in de jeugdopleidingen van Sparta Rotterdam en Westlandia en maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de derde divisie bij de Westlanders van trainer Edwin Grunholz. Duijvestijn zal samen met Jean-Paul van Leeuwen het keepersbestand vormen van de eerste groep van hoofdtrainer Dogan Corneille.

De 19-jarige Marouane Afaker maakt de overstap van Excelsior Rotterdam. De aanvaller doorliep de gehele jeugdopleiding bij die club en trainde dit seizoen al sinds het begin van de voorbereiding mee met de selectie van scheidend trainer Mitchell van der Gaag. Afaker maakte op 18 april zijn debuut in de Eredivisie. In de wedstrijd tegen Heracles Almelo viel hij vlak voor tijd in voor Mike van Duinen.Gerelateerd