Een straat vol zand voor het Oporto Open Beachvolleybaltoernooi

14-08-2018 Sport Redactie

Foto: MVC Beachvolleybal

MAASSLUIS – De straat voor biercafé Oporto wordt weer omgetoverd tot een beachvolleybalcourt want zaterdag 18 augustus vindt voor de 16e keer het Oporto Open Beachvolleybaltoernooi plaats.

Al in juni werd de inschrijving voor het Beachvolleybaltoernooi gestart. “Wij zijn heel blij dat we ook dit jaar kunnen zeggen: ‘We zitten vol!’,” meldt de organisatie. “En volgens traditie zijn de weersverwachtingen weer uitstekend, dus wat willen we nog meer.” Nieuwpoort Bouwgrondstoffen en Van Dijk B.V. toveren de straat om tot een beachvolleybalcourt.

24 teams spelen dit jaar om de eerste plaats. Voor de winnaars zijn weer een paar mooie prijzen beschikbaar gesteld door onder andere: Orange Motors, MeerServices, Della Casa, GSS Marine Service en Slijterij Zonneveld.

Het toernooi start zaterdag 18 augustus om 11.30 uur. Ook als je niet meedoet is het de moeite waard om eens te komen kijken. Tijdens het toernooi is er van alles te doen op het terras van Oporto. Lekker kijken naar de wedstrijden, een hapje, een drankje en genieten van de zon. Informatie is te verkrijgen via: beachvolleybal@mvcmaassluis.nl.Gerelateerd