Eerste elftal Excelsior Maassluis wordt uitgezwaaid

19-01-2022 Sport Redactie

MAASSLUIS – Excelsior Maassluis en supportersvereniging De Tricolores roept iedereen met ‘een stukje rood-wit-blauw in hun hart’ op om donderdag 20 januari het eerste elftal uit te zwaaien. Het team gaat het in de Johan Cruijff ArenA opnemen tegen Ajax.

,,Donderdag staat er een unieke wedstrijd op het programma. Helaas mag er door de geldende coronamaatregelen geen publiek bij zijn, maar deze historische wedstrijd willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, aldus Excelsior Maassluis en de supportersvereniging. ,,Daarom roepen we alle jeugdleden, ouders, trainers, sponsoren, supporters, opa’s , oma’s en alle andere mensen met een stukje rood-wit-blauw in hun hart om donderdag om 17.45 uur te verzamelen op de parkeerplaats van Excelsior Maassluis.”

Het is de bedoeling dat de spelersbus rond 18.00 uur naar Amsterdam vertrekt. ,,Langs de Rozenlaan willen we een zo lang mogelijke sliert mensen met vlaggen, toeters en andere rood-wit-blauwe attributen creëren om de spelers te laten zien dat heel Maassluis trots is op de prestaties.”

Voor de jeugdleden zorgt de supportersvereniging voor vlaggen en toeters. ,,Heb je thuis nog rood-wit-blauwe attributen, neem die mee! Deze wedstrijd gaat de geschiedenisboeken van Excelsior Maassluis in. Zorg dus dat je erbij bent!”Gerelateerd