Eerste jeugd clubavond Excelsior

14-09-2017 Sport Redactie

MAASSLUIS - Na het succes van de clubavonden voor senioren is het nu tijd om dit concept te gaan uitrollen voor de jeugd. Ongeveer één keer per 4-6 weken zal er op vrijdagavond een jeugd clubavond georganiseerd worden in het splinternieuwe EXC@HONK. Iedere keer met een leuke activiteit.

Deelname aan deze avond is gratis en je kunt gewoon binnenlopen. Doel is samen een leuke avond te beleven en gezelligheid in de kantine te creeeren. Alle jeugdleden zijn hier welkom en uiteraard mag je ook je vrienden meenemen. Omdat deze avond geheel in het teken staat van de jeugd, hebben we aangepast prijzen achter de bar. Voor een glas cola of sinas betaalt de jeugd slechts €1,00 en ze kunnen een grote bak chips of popcorn kopen om samen met vrienden te delen voor € 2,00. Bij een vroege start (18.00 uur) zorgt Excelsior ook dat er voor een zeer vriendelijke prijs een broodje of iets dergelijks te koop is.

De eerste jeugd clubavond wordt georganiseerd op vrijdag 15 september en wordt afgetrapt met een tafelvoetbaltoernooi. Iedereen mag meedoen en van te voren inschrijven is niet nodig. De kinderen worden bij aankomst ingedeeld. Daarnaast kan de jeugd een kijkje nemen bij de FIFA Competitie en lekker met vrienden chillen op de lounchebank. De avond start om 18.00 uur, dan zijn er voor € 1,00 broodjes knakworst te koop. Train je tot later, geen probleem, later aansluiten is ook mogelijk.

Gerelateerd