Eerste nederlaag voor Excelsior Maassluis

• 09-09-2018
MAASSLUIS – Excelsior Maassluis heeft in de thuiswedstrijd tegen IJsselmeervogels de eerste nederlaag van het seizoen geleden. De IJsselmeervogels kwam al vroeg op voorsprong, waar Excelsior Maassluis niet wist te scoren.

Tien minuten na de aftrap kwam IJsselmeervogels al op voorsprong. Excelsior Maassluis werd wakker geschud en ging op jacht naar de gelijkmaker, maakt wist voor de rust niet tot een doelpunt te komen.

Ook na de rust ging de jacht op de gelijkmaker voor Excelsior Maassluis door. De ploeg van trainer Dogan Corneille kreeg voldoende kansen, maar wist hun aanvalskracht niet om te zetten naar een doelpunt. De treffer viel vlak voor tijd dus aan de andere kant waardoor er na 90 minuten een 0-2 eindstand op het scorebord stond.

Zaterdag 15 september staat een uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg op het programma. Aanvang: 14.30 uur op Sportpark De Boshoek in Hardenberg.