Excelsior Maassluis legt het af tegen VV Katwijk

• 17-09-2019

MAASSLUIS – Geen lekkere wedstrijd voor Excelsior Maassluis tegen VV Katwijk afgelopen zaterdag. De Tricolores moesten het tegen de ploeg afleggen waardoor VV Katwijk met een 1-4 overwinning huiswaarts keerde.

Waar Excelsior Maassluis in de eerste minuten goed uit de startblokken kwam, zag de situatie er 30 minuten later heel anders uit. VV Katwijk stond binnen het half uur op een 0-3 voorsprong. In de tweede helft probeerde hoofdtrainer Dogan Corneille de schade te beperken. Hoewel de rust in de verdediging door een wissel terug was, werd binnen tien minuten de 0-4 gescoord. In de 63e minuut kwam Excelsior Maassluis op 1-4.

Aankomende zaterdag een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen tegen GVVV in Veenendaal.