Excelsior Maassluis pakt punt in slotseconde

• 15-12-2019
MAASSLUIS - De voetballers van Excelsior Maassluis leken op het eigen sportpark in tegen De Treffers de achtste nederlaag van het seizoen te lijden. Maar Vincent van den Berg scoorde in de allerlaatste seconde van de wedstrijd alsnog en hij redde daarmee een punt voor de Tricolores. Na zijn doelpunt werd er meteen afgefloten: 1-1.

Echt tevreden kon de thuisploeg niet zijn met een gelijkspel, ook al was het in de allerlaatste seconde. In de eerste helft was namelijk overduidelijk geworden dat een overwinning op De Treffers er zeker in zat. Er werden grote kansen gecreëerd maar telkens stond de sterk keepende Niels Kornelis een doelpunt in de weg voor Excelsior Maassluis.

Bij de eerste de beste kans van de bezoekers in de 72e minuut, was het voor de ploeg uit Groesbeek gelijk raak. Dilivio Hoffmann bleek erg snel en hij haalde de achterlijn. Vanuit een onmogelijke hoek kreeg hij de bal achter doelman Jean-Paul van Leeuwen: (0-1). In de slotfase zette Excelsior alles op alles om toch nog een punt te pakken. In de derde minuut van de blessuretijd was het raak. Een lange bal van Jean-Paul van Leeuwen werd over de middenlijn doorgekopt door Sefa Kurt waarna Vincent van den Berg scoorde.  Een gelijkspel dus in de laatste wedstrijd voor de winterstop.