Excelsior Maassluis-selectie gestart met voorbereiding

24-07-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS - De start van het nieuwe voetbalseizoen lijkt nog ver weg, maar voor Excelsior Maassluis schiet het op. De selectie van hoofdtrainer Dogan Corneille is zaterdag weer begonnen met trainen. Enkele tientallen supporters keken toe hoe 23 spelers voor het eerst dit seizoen op het nieuwe kunstgrasveld in actie kwamen. Aansluitend volgde de jaarlijkse persmiddag waarbij onder andere de nieuwe selectiefoto werd gemaakt.

De omstandigheden waren niet geweldig om te starten, bij aanvang van de eerste training kwam de regen met bakken uit de hemel in Maassluis. Trainer  Dogan Corneille heeft zijn selectie al bijna compleet. Nog slechts drie spelers komen aan het einde van deze week terug van hun vakantie. 

Onder de 23 spelers die bij de eerste training aanwezig waren, zitten 6 talentvolle spelers van Jong Excelsior Maassluis. Zij krijgen een kans om een plaats in de A-selectie af te dwingen tijden de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er wordt deze week drie keer getraind en als afsluiting van de week zal er een oefenwedstrijd op het programma staan welke in en tegen Goes wordt gespeeld.

 Gerelateerd