Excelsior Maassluis speelt gelijk tegen Spijkenisse

• 19-08-2019
MAASSLUIS – Excelsior Maassluis heeft de op een na laatste oefenwedstrijd tegen Spijkenisse met 1-1 gelijkgespeeld. Enkele tegenvallers voor hoofdtrainer Dogan Corneille. Daan Blij, Jeremy Moreno en Etienne Muishout konden niet ingezet worden vanwege en blessure. Daarnaast kon de hoofdtrainer niet beschikken over Vincent van den Berg omdat hij die ochtend vader was geworden.

In de eerste helft waren de weergoden de wedstrijd niet goed gestemd. Op een kletsnat kunstgrasveld had de thuisploeg zomaar op een voorsprong kunnen komen vanwege een zwak begin van Excelsior Maassluis. Toch bleef de stand in de eerste helft 0-0.

Het eerste doelpunt viel echter pas tien minuten voor het einde. Na een blessurebehandeling bij Spijkenisse, wilde Soufian Charraoui de bal teruggeven aan de Spijkenisse-doelman. De bal verdween tot verbazing van iedereen in het doel waardoor het vervolgens onbedoeld 0-1 stond. De gastheren maakten vervolgens vanaf de aftrap de gelijkmaker, 1-1.

Aanstaande dinsdag zal de laatste oefenwedstrijd tegen Leonidas worden gespeeld voordat Excelsior Maassluis aanstaande zaterdag aan de competitie zal beginnen met een uitwedstrijd tegen Jong FC Volendam.