Excelsior Maassluis speelt gelijk tegen SV Urk

• 08-01-2019

MAASSLUIS/TORREMOLINOS – Excelsior Maassluis heeft de tweede oefenwedstrijd, tegen SV Urk, gelijkgespeeld. In het duel, dat gespeeld werd tijdens het trainingskamp in het Spaanse Torremolinos, werd het 4-4.

Excelsior  Maassluis kwam al vroeg in de wedstrijd op een achterstand te staan. SV Urk wist de stand snel op 2-0 te krijgen. Gelukkig wist Niels Redert de stand in de vierde minuut de stand op 2-1 te krijgen. Vincent van den Berg wist in de 25e minuut de stand weer gelijk te krijgen. Uiteindelijk gingen de ploegen met een 4-3 stand de rust in.

In de tweede helft werd er een stuk minder gescoord. De Tricolores moesten met man en macht zorgen om geen treffer tegen te krijgen. Die treffer kwam er uiteindelijk toch waarmee de wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Komende zaterdag hervat Excelsior Maassluis de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong Vitesse. Op Papendal wordt er om 14.30 uur afgetrapt.

Scoreverloop: 4. Niels Redert 1-2, 25. Vincent van den Berg 2-2, 37. Redouan Omar Ouali 3-3, 43. Daan Blij (pen.) 4-3.

Opstelling 1e helft: Jean-Paul van Leeuwen, Sekou Sylla, Sefa Kurt, Daan Smith, Michael Poeljes, Niels Redert, Giovanni da Fonseca, Mo Taibi, Redouan Omar Ouali, Vincent van den Berg, Daan Blij.

Opstelling 2e helft: Jari Duijvestijn, Robin van der Ende, Sefa Kurt, Jamie den Hartog, Stephan Kruithof, Mo Taibi, Mohamed Ouhammou, Walter Bennett, Reilly Bakboord, Jeremy Moreno, Marouane Afaker.