Excelsior Maassluis voor elfde keer ongeslagen

• 03-02-2019
MAASSLUIS – Excelsior Maassluis speelde gelijk tegen de Rijnsburgse Boys (1-1), daarmee blijft de Maassluise voetbalclub voor de elfde keer op rij ongeslagen en staat het op een vierde positie in de Tweede Divisie.

Het eerste doelpunt viel halverwege de tweede helft wist Daan Blij rondom het zestienmetergebied ongestoord uit te halen. Het schot van de topscorer van de Tricolores werd onderweg van richting veranderd door aanvoerder Daan Smith, wat precies genoeg was om doel te treffen (1-0).

Waar iedereen dacht dat de overwinning voor Excelsior Maassluis binnen was, ging het tien minuten voor tijd toch nog fout. Een dieptebal leek door Robin van der Ende terug gekopt te kunnen worden in de handen van Jean-Paul van Leeuwen. Helaas ging dit gigantisch mis en werd de meegelopen Joël Tillema de lachende derde. De aanvaller kon de bal vervolgens simpel in het lege doel deponeren. Zo eindigde de wedstrijd toch nog in een gelijkspel (1-1).

Volgende week ontmoet Excelsior Maassluis de IJsselmeervogels op Sportpark De Westmaat. De aftrap is om 15.30 uur.