Excelsior Maassluis wint oefenwedstrijd van Spijkenisse

• 14-02-2018
MAASSLUIS - Excelsior Maassluis heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen derde divisionist Spijkenisse met 3-2 gewonnen. Op Sportpark Dijkpolder namen de Tricolores al vlot een voorsprong via Daan Blij en werd het nog voor rust 3-0 via doelpunten van Dean van Ooijen.

Vlak voor het rustsignaal deed Spijkenisse iets terug en was de ruststand 3-1. In de tweede helft, waar Excelsior met bijna een compleet nieuw elftal voor de dag kwam, waren er kansen genoeg te noteren maar bleven de doelpunten uit.

Spijkenisse lukt het nog wel om een treffer te maken waardoor de wedstrijd na 90 minuten in een 3-2 eindstand eindigde.

Komende zaterdag speelt Excelsior Maassluis in de Tweede Divisie een thuiswedstrijd tegen TEC uit Tiel. De wedstrijd begint om 15.30 uur.