Excelsior met klein verschil onderuit tegen Jong Feyenoord

• 12-09-2018
MAASSLUIS – Excelsior Maassluis verloor dinsdagavond met 2-3 van Jong Feyenoord tijdens een oefenwedstrijd op dinsdag 11 september. Dean van Ooijen wist al vroeg in de wedstrijd te scoren voor Excelsior maar nog voor de rust wist Jong Feyenoord drie doelpunten te maken.

Na diverse wissels verkleinde Vincent van den Berg kort na rust de score tot 2-3. Ondanks enkele kansen voor beide doelen, kwam er in de eindstand geen verandering meer in. Op de oefenwedstrijd tegen Jong Feyenoord op het terrein van Excelsior Maassluis kwamen ruim 500 toeschouwers af.

Komende zaterdag speelt Excelsior Maassluis weer voor de competitie. Dan reist de ploeg van Dogan Corneille en Barry de Vreede af naar Hardenberg. Deze wedstrijd tegen HHC begint om 14.30 uur.