Excelsior op bezoek bij runner-up in Werkendam

16-03-2018 Sport Redactie

Foto: Excelsior Maassluis

Komend weekend staat al weer de 25e speelronde in de Tweede Divisie op het programma. Excelsior Maassluis reist af naar Werkendam voor de wedstrijd tegen Kozakken Boys. Het duel begint op Sportpark De Zwaaier om 15.30 uur. Met Kozakken Boys treft Excelsior een ploeg die in topvorm verkeerd. Het team van hoofdtrainer Danny Buijs, vanaf het nieuwe seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FC Groningen, won maar liefst 10 wedstrijden op rij en zit koploper Katwijk op de hielen.

Afgelopen zaterdag liet het sinds lange tijd weer eens punten liggen. Op bezoek bij TEC kwam Kozakken Boys niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Al met al zijn de Brabanders nu 11 wedstrijden op rij ongeslagen en bedraagt de achterstand op koploper Katwijk slechts 6 punten. Kozakken Boys heeft bovendien nog een wedstrijd minder gespeeld.

Excelsior Maassluis ging afgelopen zaterdag met 0-2 onderuit tegen Barendrecht. Het betekende de eerste thuisnederlaag van het seizoen. De Tricolores bezetten met 34 punten een plaats in de middenmoot. Een plek in de subtop van de Tweede Divisie behoord nog tot de mogelijkheden.

Eerder dit seizoen op Sportpark Dijkpolder kwam er geen winnaar uit het duel tussen Excelsior en Kozakken Boys. Raily Ignacio, inmiddels speler bij AFC, bracht de bezoekers een kwartier voor tijd op voorsprong. Vlak voor tijd was het echter Sefa Kurt die de gelijkmaker en de 1-1 eindstand op het scorebord bracht.

Afgelopen seizoen wist Excelsior met 0-3 te winnen op Sportpark De Zwaaier. Kunnen de Tricolores wederom een goed resultaat behalen in Noord-Brabant? De wedstrijd begint zoals gezegd om 15.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Van der Pol. Tevens is de wedstrijd live te bekijken op FOX Sports 1.

Gerelateerd