Fraai slotakkoord Bequick Mix 1

30-10-2018 Sport Redactie

Linda Gouka speelde een sterke wedstrijd tegen Marion Wouters. (Archieffoto: Monique Creemers)

MAASSLUIS - Met een 3-2 overwinning op Schiebroek heeft Bequick Mix 1 de najaarscompetitie positief afgesloten. Door dit resultaat staat het team van Victor van Ham op dit moment nog derde in de hoofdklasse zaterdag, maar omdat zowel Naaldwijk als Markant nog een inhaalwedstrijd moeten spelen is de kans groot dat beide verenigingen Bequick nog wegdrukken naar plaats vijf. Delftse Hout won haar laatste wedstrijd van Kralingen m et 4-1 en is daarmee kampioen geworden.

Op het tennispark aan de Maria Rutgersstraat speelde Linda Gouka een sterke wedstrijd tegen Marion Wouters. De kopvrouw van Schiebroek had deze competitie al haar wedstrijden gewonnen, maar liep tegen Gouka tegen haar eerste (en enige) nederlaag aan (6-2, 6-3). Ook het herenenkelspel werd gewonnen. Verantwoordelijk daarvoor was Pepijn ’t Hoen, die Patrick Maasland met 6-4, 6-1 aan de kant schoof. Het derde punt voor Bequick werd gescoord door Laura Pleijsier en Bram Janssens die een spannende gemengd dubbel in een wedstrijdtiebreak naar zich toe trokken (1-6, 7-5, 11-9).

Heren 1 zondag

Door een 4-2 verlies tegen Rebounce heeft Heren 1 het niet meer in eigen hand om eerste te worden in de vierde klasse zondag. Weliswaar voert het team van Yannick Rietveld de ranglijst nog aan, maar als Rebounce haar twee inhaalwedstrijden wint, hebben de Schiedammers alles gewonnen en zijn ze daardoor automatisch kampioen.

Op sportpark Spieringshoek wist alleen Max Poort zijn single te winnen. Poort bleef op de belangrijke punten uiterst koel en won daardoor met 7-5, 6-4 van Meeldijk. Het andere punt werd behaald door Thijs van Burk en Max Poort. Zij wonnen hun herendubbel met 6-3, 6-1. Poort bleef daarmee in de najaarscompetitie in twaalf wedstrijden ongeslagen.

Komende zondag haalt heren 1 nog een wedstrijd in tegen Passing Shot. Om de kleine kans op het kampioenschap levend te houden moet er met grote cijfers gewonnen worden. Daarna is het afwachten hoe Rebounce presteert in haar inhaalwedstrijden.Gerelateerd