Fusion Rotterdam N5 2 tegen MVC N5 1: 3-1

19-03-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS/ROTTERDAM - Zaterdag 16 maart stond de wedstrijd tegen de koploper in de poule op het programma te weten Fusion in Rotterdam. Sinds het nieuwe jaar heeft MVC N5 1 al 6 keer winst weten te behalen. Zou dat weer lukken? Een beetje gestrest door de storm reed de ploeg van MVC-jeugd naar Rotterdam.

Na een korte warming up startte de wedstrijd. De kinderen hadden als opdracht meegekregen dat winnen best mogelijk zou kunnen zijn mits er veel bonuspunten zouden worden gescoord. De eerste set speelde MVC vol overtuiging. Super service en 3 bonuspunten. Er werden moeilijke ballen geserveerd en menig speler was goed op dreef met service en een rustige pass. Hierdoor werd Fusion in de eerste set overdonderd; uitslag 1e set: 18-25.

De tweede set waren de rollen omgedraaid. Wel werd er weer goed gescoord met bonuspunten (3x) en service. Maar Fusion ging ook moeilijk serveren. En die service dan netjes en rustig passen bleek lastig. Wel waren er een paar mooie reddingen. Uitslag 2e set: 25-18.

De derde set wist MVC zich te herpakken. Maar ook Fusion bleef het MVC moeilijk maken. Er werden maar liefst 8 pogingen gedaan om bonuspunten te scoren, 2 daarvan waren succesvol. In deze set was het de spelverdeelster, die de show stal, scherp aan het net en mooie set ups naar de medespelers. Uitslag 3e set: 25-16

In de laatste set had MVC nog even een opleving en scoorde weer 2 bonuspunten. Maar Fusion bleef constant en wist ook de moeilijke services te trotseren. Helaas ging deze set ook verloren met 25-17. Eindstand 3-1 verloren. Al met al goeie inzet getoond door MVC en 10 bonuspunten gescoord.

Recreanten MVC

Wist u dat MVC ook een recreantenteam heeft dat competitie speelt? Op woensdag trainen de recreanten van 19.30-21.00 uur en 1x per 2 weken spelen zij een wedstrijd thuis of uit (voordeel altijd door de weeks)

Wil je een keer je volleybaltalent laten zien of gewoon een balletje spelen, dan mag je 3x meetrainen voordat je in moet schrijven als lid van zowel de vereniging als de bond.

Meer uitslagen

- Hou Stand HS 2 – MVC HS 1: 4-0
- Fusion Rotterdam DS1 – MVC DS 1: 3-1
- Hou Stand MB 3 – MVC MB 1: 3-2
- Setpoint XR 1 – MVC XR 1: 1-3

Meer MVC

Voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl. Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl

 Gerelateerd