Categorieën

Service

Geslaagd mixtoernooi in jubileumjaar Green Eagles

Geslaagd mixtoernooi in jubileumjaar Green Eagles
Sport

Geslaagd mixtoernooi in jubileumjaar Green Eagles

  • Redactie
  • 26-06-2017
  • Sport
Geslaagd mixtoernooi in jubileumjaar Green Eagles

De deelnemers mixtoernooi vormen het getal ‘50’.

MAASSLUIS - Het is een goede traditie om in juni het seizoen van Green Eagles af te sluiten met het mixtoernooi. Elk jaar weer een succes, zeker ook door de vrijwilligers die dit elk jaar willen organiseren. Dit jaar had het een speciaal tintje want we zitten midden in ons jubileumjaar, op 17 november bestaat de club 50 jaar!

Met ruim 100 man op de velden was het maximale aantal teams weer bereikt. Van jong tot oud streden de teams voor de fel begeerde gigantische beker, al is de olympische gedachte nog belangrijker op zo’n dag! Uiteindelijk ging de Westlandse/Maassluise combinatie er met de winst vandoor. Tussendoor was er een mooi foto moment waar alle aanwezige de cijfers 50 uitbeeldden en deelde jarige job Jens van der Voort echte jubileum-cakejes uit. De magen zaten nog niet vol gelukkig want in het clubhuis was in de stralende zon nog een lekkere barbecue. Samenvatting!? Een geslaagde dag van en voor de jubilerende Eagles!

Wil jij ook basketballen?
Lijkt het jou ook leuk om te basketballen? Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketballsport iets voor jou is.