Geslaagde fundamental herfstclinic voor Green Eagles

26-10-2021 Sport Redactie

De jongste jeugd op de foto na een geslaagde clinic

MAASSLUIS - Afgelopen zondag werden er voor de jeugd van MBV Green Eagles twee Fundamental clinics georganiseerd. ‘s Ochtends waren de Under 12 en Under 14 jeugd aan de beurt en na een lekkere lunch voor de coaches en aanhang was er daarna een clinic voor Under 16, 18 & 20. De clinics werden gegeven door de Servische oud-eredivisie speler Aleksander Lukic met assistentie van Newton Valies en Marco Hoogendoorn. Met veel plezier en enthousiasme werden er vele oefeningen gedaan welke ook door aandachtige coaches vanaf de zijlijn driftig opgeschreven werden. Want de glimlach en het fanatisme was bij de jeugd iets waar iedereen vrolijk van werd. Schieten, dribbelen en passen op hoog niveau is de basis voor een mooi basketbal-leven. Na afloop kreeg iedereen nog als aandenken een mooi t-shirt met het Fun!damental clinic logo.

3X3 begint toernooireeks met 4e plaats
Het 3X3 team van MBV Green Eagles heeft na vele weken trainen afgelopen zaterdag hun eerste 3X3 toernooi gespeeld. Het begin in Bakel was moeizaam want met nederlagen van 18-6 en 18-11 werd uiteindelijk de derde plek in de poule bereikt. Vervolgens werd de kwartfinale tegen de nummer 2 uit de andere poule gewonnen waardoor ze in de halve finale tegen Spaarndam revanche kon gaan nemen. Dit keer ging het veel meer gelijk op en een minuut voor tijd stond de ploeg nog maar twee punten achter. Een alles of niet poging strandde helaas maar tijdens het toernooi was de groei al te zien! De komende weken zullen de mannen er alles aan doen om nog beter voor de dag te komen op 27 November in Almere, de plek waar het volgende toernooi plaats vindt.

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?
Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date