Green Eagles wint overtuigend van DAS

10-12-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS - De basketbalsters van Green Eagles hebben in de promotiedivisie een overtuigende overwinning geboekt. Ze wonnen in de eigen Wethouder Smithal met 78-33 van het Delftse DAS. 

Voor het publiek werd het een saaie wedstrijd, al heel snel was het duidelijk dat de thuisploeg makkelijk zou winnen.  Na de eerste periode stond het al 20-10 voor de dames van Green Eagles en bij DAS slopen de slordigheidjes in de ploeg. De Maassluisse ploeg profiteerde optimaal en speelde zelf goed.

Bij de rust was de spanning volledig verdwenen, het was namelijk al 43-14. Willeke Bruins was de sterspeelster, ze scoorde  24 keer en was erg belangrijk. Green Eagles hield de concentratie knap vast waardoor het na de derde periode 57-25 stond. 

In de laatste periode van de wedstrijd lag het spel even stil, het scorebord viel namelijk uit. Na tien minuten werd de wedstrijd hervat en Green Eagles was nog steeds vol focus. Aanvallen gingen snel en DAS had niks in te brengen. Het werd uiteindelijk 78-33. Green Eagles staan nu op de derde plek van de promotiedivisie.

 Gerelateerd