Henk Salari blijft hoofdtrainer bij VDL Maassluis

28-01-2021 Sport Redactie

Foto: VDL Maassluis

MAASSLUIS – Henk Salari blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer bij VDL Maassluis. Ook de complete staf van VDL heeft aangegeven bij de club te blijven.

,,Het is fijn om juist in deze fase positief verenigingsnieuws te kunnen brengen,” zo meldt de voetbalvereniging op haar website. ,,We hebben allemaal een sprankje hoop nodig richting de toekomst. Het is fijn dat een trainer als Henk Salari dan duidelijk laat blijken dat hij midden in het verenigingsleven staat en niet zomaar naar een volgend project gaat.” Er was volgens de vereniging voldoende belangstelling voor de trainer.

De meldt verder dat het sportief gezien ‘een van de zwartste jaren in de historie is’. ,,Het is bikkelen om overeind te blijven. De kantine-inkomsten zijn volledig verdampt en elke vereniging kan alleen overeind blijven dankzij de steun van de leden en de sponsors. Het is geweldig dat onze hoofdtrainer in het afgelopen jaar heeft meegedacht met de vereniging en een bepaalde periode heeft afgezien van uitbetaling van zijn salaris. Het tekent de mens achter de trainer.”Gerelateerd