Heren Green Eagles geven goede start een prima vervolg

28-09-2021 Sport Redactie

Under 10 is een enthousiaste groep jongelingen die elke week beter worden

MAASSLUIS - Nadat door Heren 1 vorige week al een solide overwinning in Hilversum werd gehaald, daar was het in de eerste thuiswedstrijd niet anders. Tegenstander Utrecht Bulls had zijn eerste wedstrijd ook gewonnen dus was het de vraag hoe de teams aan elkaar gewaagd waren. De Eagles bleken goed in de wedstrijd te zitten en namen vanaf het begin de leiding die steeds meer uitgebreid werd. Met maar liefst vijf spelers in de dubbele cijfers was het een echte teamprestatie die met een 81-66 overwinning werd afgesloten.

Spannender was het bij Under 20 waar met nog enkele seconde de tegenstander Leiderdorp met 1 punt voorstond. Maar twee raken van Sigmaro vijf seconde voor tijd zorgden voor een overwinning met het minimale verschil. Under 16 had ook een nagelbijter maar die trokken helaas, ook met minimaal verschil, aan het kortste eind uit in Spijkenisse. Maar beide wedstrijden waren wel reclame voor de mooie basketbalsport.

FUNdamental clinics in Herfstvakantie
Een Fundamental is cruciaal in het basketbal. En op de 24e Oktober is er in de Haydnlaan een spectaculaire FUNdamental training, gegeven door Alexander Sikic, Newton Valies & onze eigen Marco Hoogendoorn. Een hele ochtend en middag wordt er gewerkt aan dribbelen, schieten, passen en ga zo maar door!

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?
Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.Gerelateerd