Jeugd Bequick trotseert kou voor Die Hard Competitie

27-11-2018 Sport Redactie

Bequick organiseerde de tweede wedstrijd van de Die Hard Competitie.

MAASSLUIS - Vrijdagavond 23 november was het koud en donker in Maassluis. Maar op Bequick brandden de lichten! Na een succesvolle start op De Commandeur was het nu de beurt aan Bequick om de Die Hard Competitie te organiseren. Maar liefst 53 jonge spelers van VLTC, De Commandeur en Bequick hebben vrijdagavond de kou getrotseerd en het publiek verwarmd met 42 spannende wedstrijden.

De jongste spelers (categorieën rood en oranje) kwamen aan het begin van de avond al in actie. Tygo Breur, Mads Hoving, Tamsin Bedford en Bobbie Ham maakten het elkaar niet makkelijk in rood. Allemaal wonnen zij een wedstrijd! In oranje hebben Yinthe Ouwendijk (Bequick), Tommy van Rijn (Commandeur) en Steijn Breur (VLTC) goede zaken gedaan voor het tussenklassement. Zij behaalden maar liefst 9 punten.

Om 19.30 uur meldden zich ook de spelers van de categorieën groen en geel. Op de banen één, twee en drie lieten de spelers van groen spectaculaire partijen zien. Jasper van IJzerloo (Commandeur) werd de winnaar met één punt voorsprong op Jelmer Geus en Anniek Posthumus (beiden VLTC).

Winnaar in de categorie geel werd Sem Korpel van VLTC. Clubgenoot Jeroen van der Weerd en Sophie Opbroek (Bequick) zaten hem echter op de hielen. In drie spannende rondes wisten zij bijna al hun wedstrijden te winnen.

De volgende competitieavond voor alle die hards is op vrijdagavond 7 december. VLTC is dan gastheer. We verwachten dan weer veel spannende wedstrijden en een gezellige avond!Gerelateerd