Jong Excelsior Maassluis weer koploper

• 04-02-2019
MAASSLUIS – Jong Excelsior Maassluis is weer koploper in de reserve Hoofdklasse. De Tricolores wonnen de thuiswedstrijd tegen FC Rijnvogels met 2-1. Door de overwinning en het puntenverlies van concurrenten Quick Boys en Barendrecht is Jong Excelsior Maassluis weer koploper.

De Tricolores hadden weinig moeite met de ploeg uit Katwijk aan den Rijn. Al vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg van trainers Kevin Vink en Ron Carli op voorsprong via Guylain Gillet. De aanvaller wist in de tweede helft een tweede doelpunt te maken vanaf de strafschopstip. Een paar minuten voor tijd haalden de Rijnvogels nog een punt binnen, waarmee de eindstand 2-1 werd.

Komende zaterdag reist Jong Excelsior Maassluis naar Gouda voor een wedstrijd tegen Jodan Boys 2. De wedstrijd begint om 11.45 uur op Sportpark Oosterwei.