Kleine nederlaag tegen koploper voor tafeltennissers TOG

13-10-2020 Sport Redactie

TEFELTENNIS - Het - laag geklasseerde - eerste team van tafeltennisvereniging TOG ging op bezoek bij VVV. Er werden drie punten behaald (het werd 6-3 voor VVV), en met name Robert Kuiper liet zich zien. Hij klopte twee Leidschendamse tegenstanders. Brian de Leeuw won eenmaal, Dennis Breevaart bleef op de nul.

Het eerste duoteam klopte Rijnsoever met 3-2. De ‘coronadubbel’ (in een wedstrijd om beurten een game spelen) werd gewonnen, Brian de Leeuw won tweemaal, Bart Dijkman won niet. Duo 2 won met 3-2 van Salamanders. Joyce van der Velde en Martijn de ‘Ecluse wonnen elk een enkelpartij en samen de ‘dubbel’. 4-1 werd het voor Duo 3 tegen Smash (Marcel van der Kerckhoff 2, Hans Groenheide 2). Koploper Duo 4 blijft het goed doen. Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt versloegen HTTV-070 met 5-0. Het tweede reguliere team verloor, na een krappe nederlaag een week eerder, weer eens met 8-1. Germinal was te sterk (Sanjay Soekhlal 1, Pawel Chrobak 0, Jos van Nierop 0).

Coronamaatregelen
In hoeverre de competitie een vervolg krijgt, en zo ja wanneer, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Nieuwe coronamaatregelen staan een voortzetting mogelijk in de weg.
Gerelateerd