• Redactie
  • 04-12-2017
  • Sport
MAASSLUIS - CKC Maassluis heeft goede zaken gedaan dit weekend. De ploeg bleef ongeslagen na winst tegen ONDO. Samen met Kinderdijk staan de Maassluisse korfballers zonder puntverlies aan kop.

In de streekderby tegen ONDO bleek de ploeg uit Maassluis duidelijk weer te sterk. CKC won de wedstrijd overtuigend met 21-15. In de eerste helft verspeelde de bezoekers in de Westlandhal een 8-3 voorsprong. ONDO wist namelijk op 8-8 te komen.

Maar CKC Maassluis wist toch weer de regie in handen te nemen en ging met een voorsprong van 12-10 de rust in .

In de tweede helft bleek CKC veel te sterk voor ONDO en won met 21-15. Daarmee deed de ploeg wederom goede zaken en blijft overtuigend koploper in de tweede klasse.