Kunnen tafeltennissers TOG 1 nog kampioen worden?

17-04-2022 Sport Redactie

MAASSLUIS - Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG (reguliere competitie) heeft afgelopen week twee wedstrijden gespeeld, en gewonnen. De inhaalwedstrijd bij TOP was met 7-3 voor TOG. Dennis Breevaart en Brian de Leeuw klopten elk twee tegenstanders, ook de dubbel was voor de Maassluizers. Vrijdag werd met 8-2 gewonnen van Taverzo (Dennis en Brian elk 3, Paul Maan 1). TOG 1 staat nu tweede met vier punten achterstand op koploper Pecos. De twee teams moeten begin mei nog tegen elkaar.

TOG 2 ontving de koploper, Smash Monster. De Westlanders waren met 8-2 duidelijk sterk voor de Maassluizers (Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop wonnen eenmaal, Joyce van der Velden had haar dag niet en won niet). Ook Duo 1 had zijn dag niet, maar de tegenstand was ook niet mis. Ook hier de koploper, De Beer uit Rozenburg. Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide verloren met 0-5.

Tafeltennissen bij TOG?
Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur, langer tijdens thuiswedstrijdavonden). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.Gerelateerd