Leden Green Eagles akkoord met nieuw clubhuis

05-04-2022 Sport Redactie

Een goed gevuld clubhuis tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering.

MAASSLUIS - Op maandag 4 april hebben de leden van MBV Green Eagles met een overgrote meerderheid akkoord gegeven aan het bestuur om verder te gaan met de aankoop- en verkoopplannen voor een eigen clubhuis bij de sportzaal Sportlaan. Alsmede de intentieovereenkomst sportzaal Sportlaan waarin de gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle partijen is vastgelegd voor de realisatie van de sportzaal aan de Sportlaan te Maassluis. Een historische maandagavond met een besluit waarmee de club een hele mooie grote stap zet naar de toekomst.

In afwezigheid van voorzitter Richard Otto, die ziek was, verwelkomde bestuurslid Algemene Zaken Ruben Kraaijeveld de in grote getale aanwezige leden op deze bijzondere algemene ledenvergadering. Daarna nam de voorzitter van de bouwcommissie, Hans van Hoorn, het woord om de leden mee te nemen door de te bespreken stukken. Na de sportzaal en het clubhuis aan de Sportlaan gepresenteerd te hebben op het grote scherm kwamen de diverse voorstellen succesvol in stemming.

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen? Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou is.Gerelateerd