Maeslantsluystoernooi bij Bequick

05-02-2019 Sport Redactie

Inschrijven voor het Maeslantsluystoernooi is nu mogelijk. (Foto: Monique Creemers)

MAASSLUIS - Eind maart staat alweer de achtste editie van het Maeslantsluystoernooi op de toernooikalender. De banen van Bequick vormen het decor van het regionale dubbeltoernooi dat op zondag 24 maart van start gaat en waarvan de finales worden gespeeld op zondag 31 maart. Deelname staat open voor leden van de tennisverenigingen in Maasland (De Commandeur en TV Maasland) en Maassluis (Evergreen en MTC Bequick). Leden van deze verenigingen mogen ook met een introducee spelen. Een bondsnummer is niet noodzakelijk, al wordt er wel gespeeld volgens de regels van de tennisbond.

Vaak komt de start van de voorjaarscompetitie véél te vroeg na de seizoensopening op de meeste parken. Dit toernooi geeft Maassluise en Maaslandse tennissers de gelegenheid de voorbereiding op de competitie enkele weken eerder te starten. Het is tevens een leuke gelegenheid weer eens de krachten met elkaar te meten zonder bang te hoeven zijn dat het invloed heeft op de “ranking”, want de wedstrijden tellen niet mee voor het DSS-systeem. De gezelligheid staat bij dit toernooi voorop. Bij de indeling wordt zoveel mogelijk gelet op de speelsterkte van de deelnemers. U kunt inmiddels inschrijven via Toernooi.nl. Op de website van Bequick vindt u een link naar Toernooi.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €7,- per persoon per onderdeel, waarvan €1,- wordt gedoneerd aan de Richard Krajicek Foundation. De inschrijving sluit op woensdag 20 maart of eerder als het maximale aantal van 130 koppels is bereikt.

Ook het randgebeuren is dit jaar erg aantrekkelijk. Zo worden er elke toernooidag maaltijden verzorgd en wordt er op zaterdag 30 maart een tennisclinic aangeboden voor deelnemers aan het toernooi en leden van de organiserende vereniging.

 

 Gerelateerd