MBV Green Eagles start voorbereiding op het nieuwe seizoen

18-05-2021 Sport Redactie

MAASSLUIS – Iedereen bij basketbalvereniging Green Eagles staat te popelen om weer te mogen trainen en wedstrijden te spelen in de vertrouwde zalen van Maassluis. Stukje bij beetje gloort er steeds meer aan de horizon en mogen er steeds meer teams samen trainen en zelfs vanaf volgende week mag de jeugd weer naar binnen!

De wat oudere leden moeten helaas nog wat geduld hebben maar we zijn inmiddels al druk bezig met volgend seizoen. Zo wordt er vanaf deze week getraind in de nieuwe samenstellingen voor volgend jaar, na de zomervakantie. Enthousiaste groepen Eagles trainen fanatiek en de trainer/coaches worden erg enthousiast van een vol basketbalveld!

Marco Hoogendoorn de schoolbanken in
Een parel van de vereniging is Marco Hoogendoorn en het ongebreidelde enthousiasme is aanstekelijk. Geen clinic of cursus gaat voorbij waar hij zijn kennis en kunde niet aan het uitbreiden is. Op dit moment is Marco bezig om zijn officiële coachlicentie van de Nederlandse Basketballbond te halen. Het Under 16 team van volgend jaar mag zich in de handen knijpen met deze vakman!

Lijkt het jou ook leuk om te basketballen?

Kijk op www.greeneagles.nl voor meer informatie. Ook kan je contact opnemen met Ruben Kraaijeveld (06-83520067), hij kan je alles vertellen over de teams en de trainingstijden. De eerste drie keer kan je vrijblijvend meedoen om te kijken of de basketbalsport iets voor jou isGerelateerd