Mooie 4-1 zege tafeltennissers Duo 1 TOG

30-10-2017 Sport Redactie

Bart Dijkman (Duo 1): goed op dreef met 2 zeges (archieffoto)

MAASSLUIS - Het eerste duoteam van tafeltennisvereniging TOG heeft het team van de Rozenburgse ‘buren’ van De Beer met 4-1 geklopt. Daar waren lange en spannende wedstrijden voor nodig. Bart Dijkman en Robert Kuiper wonnen allebei hun enkelpartijen; de dubbel ging verloren.

Bij het reguliere eerste TOG team, dat voor het eerst uitkomt in de hoofdklasse en strijdt tegen degradatie, is het een ander verhaal. Ron van der Weiden, Ewoud van Velzen en Jeroen Hendriks kregen met 9-1 klop van koploper Vriendenschaar. Alleen Jeroen won een wedstrijd.

TOG 2 tafeltennist in een poule met veelal gelijkwaardige teams, met als gevolg dat de Maassluizers nog kampioen kunnen worden maar ook kunnen degraderen. Tegen het laagst geklasseerde Alexandria’66 werd het afgelopen vrijdag 8-2 (Brian de Leeuw 3, Dennis Breevaart 3, Paul Maan 1).

TOG 3 – TTVA 3-7. Bob van Hoek en Joyce van der Velde konden geen tegenstander kloppen, Yoeri Toma versloeg ze allemaal.

TOG 4 – Reeuwijk 2-8 (Lennard Toma 1, Sanjay Soekhlal 1, Jos van Nierop 0). Tavenu – TOG’s duoteam 2 eindigde in 2-3, in het voordeel van Marcel van den Kerkhoff (2) en Hans Groenheide (1). Duo 3 was met Olav Koning en invaller Yoeri Toma met 5-0 duidelijk te sterk voor Korendijk.

Jeugd
Jim van Noordennen en Damian Rolvers, TOG’ers uitkomend voor een gecombineerd TOG/Salamanders-team, hielden met teamgenoot Pepijn van Manen Avanti op 5-5. Jim won tweemaal, Damian won niet.

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd