M.S.V.’71 behaalt tweede plaats KethelSpalandtoernooi

• 26-08-2019

MAASSLUIS/SCHIEDAM – Maassluise voetbalvereniging M.S.V.’71 heeft zaterdag de tweede plaats behaald in het KethelSpalandtoernooi. Van de vier deelnemende ploegen, werd Kethel Spaland ZA winnaar van het toernooi.

Vorige week dinsdag werd de eerste ronde gespeeld. Kether Spaland ZA won toen met 3-1 van M.S.V.’71 en VDL won met 1-0 van Kethel Spaland ZO. Deze zaterdag speelde VDL tegen Kethel Spaland ZA en moest M.S.V.’71 het opnemen tegen Kethel Spaland ZO.

Binnen vijf minuten kwam M.S.V.’71 al op voorsprong. Christian van der Pol vond Said Ait Rian die vervolgens voortreffelijk afrondde (0-1). Met die stand gingen de ploegen de rust in. Na de rust bleef M.S.V.’71 heersen en kansen creëren, maar werd er vooralsnog niet gescoord. Een van de aanvallen van de thuisclub leverde echter een hoekschop op, die met het hoofd via de lat in het doel verdween (1-1). Binnen een minuut wist M.S.V’er Christian van der Pol de voorsprong weer toe te eigenen (1-2). Door deze overwinning greep M.S.V.’71 de tweede plaats van het toernooi op basis van een beter doelsaldo dan VDL.