M.S.V.’71 geeft overwinning in slotminuten uit handen

09-09-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS – M.S.V.’71 leek tegen derdeklasser Maasdijk een 2-1 overwinning binnen te halen, maar in de laatste minuten gooide een strafschop roet in het eten.

Het eerste doelpunt wordt mogelijk gemaakt door de snelle Jack van der Vlugt, die achter een onmogelijk bal aan springt en hierdoor de Maasdijkverdediging in de problemen brengt. Jordi Floors kon daardoor de bal oppikken en Rick de Jonge in staat stellen om doeltreffend uit te halen. M.S.V.’71 kan niet lang genieten van deze voorsprong, want binnen een minuut is het weer gelijk. Maasdijk maakt het 1-1 en met die stand gaan de ploegen de rust in.

M.S.V.’71 start na de rust goed. De ploeg profiteert wederom van de snelheid van Jack van der Vlugt. Hij kan alleen op de doelman van Maasdijk afgaan en bedient vervolgens meegelopen Jeremy van Loenen op maat die geen moeite heeft om de bal in het verlaten doel te schuiven, 2-1.

Maasdijk wil niet met een nederlaag terug naar huis en doet een tandje bij. Beide ploegen krijgen diverse kansen, maar weten geen doelpunten meer te maken. Tot de scheidsrechter, met nog twee minuten op de klok, in de duikeling van Maasdijker Stef Bruinen als Danny Suisse zich breed maakt een strafschop ziet. Lars van de Berg maakt dankbaar gebruik van dit cadeautje, 2-2 een teleurgesteld MSV achterlatend.

Volgende week de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Rozenburg.

Gerelateerd