M.S.V.’71 overtroeft SV Houtwijk in tweede helft

12-02-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS – M.S.V.’71 is goed aan de tweede helft van het seizoen begonnen. De eerste twee wedstrijden na de winterstop leverde al vier punten op en afgelopen zaterdag kwamen daar opnieuw drie punten bij. Het team won in Den Haag vrij eenvoudig met 1-4 van SV Houtwijk.

Het duurde even voordat het duel op het kunstgrasveld in Den Haag op gang kwam. Beide ploegen slaagden er in het eerste bedrijf nauwelijks in om gevaarlijk te worden. M.S.V.’71 kwam nog het dichtst bij een treffer. In de tweede helft tapten de gasten uit Maassluis uit een ander vaatje en was het wachten op de openingstreffer.

Na 64 minuten was het eindelijk raak. Jack van der Vlugt stond met een afgemeten voorzet aan de basis waarna Rick de Jonge raak schoot, 0-1. Drie minuten later kwam SV Houtwijk op gelijke hoogte, 1-1. Na deze gelijkmaker pakte M.S.V.’71 de draad snel weer op. Matthijs Jansen was inmiddels in de ploeg gekomen voor Dennis Veldkamp.  Nadat Paul Dorsman eerst nog op de lat had gekopt , bracht Christian van der Pol zijn ploeg na 78 minuten weer op voorsprong toen hij een vrije trap van Matthijs Jansen tot doelpunt promoveerde. (1-2).

Toen Jack van der Vlugt 5 minuten later na een voortreffelijke pass van Sven Schipper (ingevallen voor Rogier Pon) de 1-3 binnenschoot was de wedstrijd beslist. In de slotminuut maakte Mohammed Rasuli er zelfs nog 1-4 van met een wonderschone treffer.Gerelateerd