M.S.V.’71 speelt gelijk tegen RAS

21-01-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS – M.S.V.’71 heeft dit weekend gelijkgespeeld tegen RAS. In het duel tegen de club, die op de vierde plaats staat, werd het 1-1. De Maassluise treffer kwam op naam van Rick de Jonge, op aangeven van Jeremy van Loenen.

RAS kwam goed uit de startblokken en bleef M.S.V.’71 onder druk zetten. Echter wist de Maassluise ploeg na ruim een kwartier het doel te vinden. Jeremy van Loenen werd op recht goed vrijgespeeld en zijn geplaatste voorzet werd beheerst door Rick de Jonge in het doel geschoten, 1-0. Vervolgens golft de strijd heen en weer, Ras jaagt op de gelijkmaker en weet na een half uur te scoren. Een goed genomen hoekschop wordt door Quinci de Vries steenhard achter doelman van ’t Wout gekopt, 1-1.

In de tweede helft komt M.S.V.’71 wat meer onder druk te staan en de duels worden wat harder. In de 65e minuut weet M.S.V.’71 te scoren, maar de scheidsrechter heeft hands gezien en het feestje gaat niet door. Met het behaalde punt gaat RAS wel naar plaats 3 terwijl MSV'71 juist een plaatsje zakt door de onverwachte overwinning van TAC'90 op de koploper. Volgende week speelt MSV'71 uit tegen GSC ESDO dat 6e staat.Gerelateerd