M.S.V.’71 zet zegereeks voort

19-02-2019 Sport Redactie

MAASSLUIS – Sinds de winterstop heeft M.S.V.’71 tien punten gehaald uit de laatste vier wedstrijden. Afgelopen zaterdag wist het elftal van Harry van Kapel te winnen tegen het sterke Celeritas.

Vanaf het begin ontspon zich een gelijk opgaande, spannende wedstrijd. De kracht van de bezoekers uit Rijswijk lag voorin. M.S.V.’71 was effectief. Na acht minuten wist het Maassluise team de openingstreffer te maken. Via Jack van der Vlugt en Jeremy van Loenen kwam de bal bij Christian van der Pol, die hard raak schoot, 1-0.

Ook na deze openingstreffer bleek Celeritas de ploeg met het meeste balbezit. M.S.V.’71 was voornamelijk via de counter het meest gevaarlijk. Na een half uur werd Jack van der Vlugt in de diepte aangespeeld. De rechterspits behield het overzicht en bediende Rick de Jonge, die vervolgens beheerst de 2-0 binnenschoot.

Ook in de tweede helft bleek de wedstrijd spannend. Celeritas deed er alles aan om de nederlaag af te wenden, maar de Maassluise defensie gaf geen krimp, één keer bracht de paal redding. Toch lukte het de thuisploeg niet om de wedstrijd definitief in het slot te gooien. Sterker nog, Celeritas wist in blessuretijd nog een aansluitende treffer binnen te schieten, 2-1. Verder liet M.S.V.’71 het niet komen en hield de drie punten in Maassluis.Gerelateerd