MVC Heren 2 verliest na sterk begin

• 05-02-2019
MAASSLUIS - MVC Heren 2 mocht aantreden tegen Bernisse Heren 2. De thuiswedstrijd was door MVC met 3-1 verloren en dat moest beter kunnen. Met bijna een compleet team was de afgelopen training afgewerkt en een invaller, die zei dat hij voor de overwinning zou zorgen. Ruim te vroeg kwamen de heren via de polderweggetjes en over de dijken aan bij sporthal de Drenkwaard in Zuidland. Mooi op tijd voor de warming up.

MVC begon goed aan de wedstrijd. Ze konden de tegenstander onder druk zetten en punten pakken. Halverwege de set wist MVC met een goede servicebeurt 6 punten voorsprong te pakken. Die wisten ze vast te houden tot 16-22. Maar wat gebeurde er toen? MVC raakte versteend en wist geen bal meer goed te raken. Bernisse pakte de draad weer op en walste over MVC heen. Geen punt was meer voor de mannen van MVC en dus ging de eerste set verloren met 25 - 22.

Deze tegenslag is MVC niet meer te boven gekomen. Het vertrouwen was uit de ploeg. Alle patronen waren ze kwijt en ze wisten onvoldoende te passen en aan te vallen. Hoewel MVC verdedigend af en toe wel rally’s wisten te winnen, bleek het team toch te kort te schieten en was de onrust de troef. Eindstand: 4-0.

Wie weet kunnen de heren MVC aankomende week de mannen van Vovero weer in de thuishal laten zien wat volleybal eigenlijk is. De wedstrijd start om 16.45 uur.

Recreanten MVC

Wist u dat MVC ook een recreantenteam heeft, dat competitie speelt? Op woensdag trainen de recreanten van 19.30-21.00 uur en 1x per 2 weken spelen zij een wedstrijd thuis of uit (voordeel altijd doordeweeks). Wil je een keer je volleybaltalent laten zien of gewoon een balletje spelen, dan mag je 3x meetrainen voordat je in moet schrijven als lid van zowel de vereniging als de bond. Meer informatie over MVC is te vinden op www.mvcmaassluis.nl.