MVC start nieuw zaalseizoen

15-08-2022 Sport Redactie

MVC Heren 2 is er klaar voor (Foto: PR)

MAASSLUIS - De vakantie is bijna voorbij en dat betekent dat volleybalvereniging MVC de zaal weer in gaat en het nieuwe seizoen 22 -23 kan beginnen. Vanaf donderdagavond 25 augustus zijn we van 20.30 uur tot 22.00 uur in de Wethouder Smithal te vinden.

Het is dit jaar weer gelukt om toch met 2 herenteams in de competitie uit te komen. MVC heren 1 komt dit jaar uit in de derde klasse en wordt getraind door Edwin Hazelzet. De 'oude mannen' van dit team willen er ook dit jaar weer voor gaan en die derde klasse plaats behouden. MVC heren 2 wordt dit jaar getraind door Bart Huizinga. Zij komen uit in de vierde klasse maar het doel van Bart en het team bestaande uit de jonkies van de vereniging om zo snel mogelijk te promoveren naar de derde klasse. Bart heeft aangegeven dat hij het een uitdaging vindt om deze heren toch nog een en ander op volleybalgebied bij te brengen en het niveau omhoog te brengen. Dit gaat hem vast lukken en we wensen hem veel succes.

Het damesteam van MVC gaat dit jaar ook competitie spelen. Onder leiding van Jan Willem Dijkman is er afgelopen jaar hard getraind en zijn de dames er klaar voor. Er zijn zeven dames die uit gaan komen in de derde klasse. Echter om een volwaardig damesteam te hebben is het belangrijk dat we nog twee of drie dames toe kunnen voegen aan het team. ,,Dan heeft iedereen de ruimte en hoeft niemand op zijn tenen te lopen. Voor ons nieuwe dames team zijn we dus nog op zoek naar vrouwen die het volleyballen (weer) willen oppakken. Ben je tussen de 17 en 28 jaar oud, heb je enige ervaring en vindt je het leuk om weer te gaan volleyballen, neem dan contact met ons op of kom op donderdagavond even langs in de zaal."

De MVC heren, dames en recreanten trainen vanaf 25 augustus op donderdagavond van 20.30 – 22.00 uur in de Wethouder Smithal. De wedstrijden zijn thuis op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur. De eerste thuiswedstrijden zijn zaterdag 1 oktober. Mocht u interesse hebben om (weer) te gaan volleyballen, dan bent u van harte welkom op donderdagavond in de wethouder Smithal. MVC is een gezellige club waar zowel recreatief als in competitieverband gevolleybald kan worden. Nieuwsgierig, neem contact op met bestuur@mvcmaassluis.nl

Informatie over MVC
Voor meer nieuws verwijzen we u naar onze website: www.mvcmaassluis.nl. Voor meer informatie over MVC bel je met Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of met Patricia Pols 06-28087878 (recreanten).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date