Nieuwe aanwinst voor Excelsior Maassluis

16-06-2022 Sport Redactie

MAASSLUIS – Na de zomerstop maakt Carlito Fermina deel uit van de A-selectie van Excelsior Maassluis. De aanvaller tekent voor één seizoen. Fermina is na de komst van Pieter Langedijk en Tom Boks de derde versterking van de Maassluise voetbalclub. Tobias van der Kleij, Baset Moshtaq en Ilano Timas Silva blijven volgend seizoen onderdeel van de hoofdmacht.

Carliot Fermina begon zijn voetbalcarrière bij de amateurs van Vitesse delft en speelde later in de jeugdopleiding van Feyenoord, ADO Den Haag en Excelsior Rotterdam. Bij laatstgenoemde club maakte hij op 11 augustus 2018 tegen Fortuna Sittard zijn debuut in het betaald voetbal. Een echte doorbraak bleef uit waarna korte periodes bij Almere City en NAC Breda volgden. Het afgelopen seizoen stond de aanvaller onder contract bij het Griekse Anagennisi Ierapetras F.C. ,,Excelsior Maassluis heet Carlito van harte welkom bij de club en wenst hem komend seizoen veel succes!”

Tobias van der Kleij, Baset Moshtaq en Ilano Timas Silva debuteerden afgelopen seizoen in de hoofdmacht en hebben door hun goede ontwikkeling een plaats in de selectie van hoofdtrainer Dogan Corneille weten te bemachtigen. ,,Excelsior Maassluis is blij dat deze drie talenten behouden blijven voor de club en wenst ze veel succes komend seizoen.”

 Gerelateerd