Nog meer kampioenen bij Bequick

07-11-2017 Sport Redactie

Het kampioensteam mixed t/m 14 met van links naar rechts: Eva Jonkman, Lotte van der Heijden, Emma Mulder, Mitchell van den Bosch, Sem Hammer en Sebastiaan Hoekstra.

MAASSLUIS - Afgelopen zondag was het opnieuw feest bij Bequick. Het zondag mix team t/m 14 jaar kon bij winst in de inhaalwedstrijd tegen Dash ’35 kampioen worden. Het team van captain Mitchell van den Bosch liet niets aan het toeval over en zette alle spelers in.

De start was uitstekend met overwinningen van Sebastiaan Hoekstra en Lotte van der Heijden in hun single. Eva Jonkman en Emma Mulder wonnen de damesdubbel en stelden daarmee de zege veilig. Sem Hammer en Mitchell van den Bosch wonnen daarna de herendubbel. Omdat tenslotte ook de mixed dubbel (Jonkman en Van den Bosch) een ruime overwinning opleverde bleef het team uit Dordrecht met lege handen en was Bequick kampioen. Na afloop werden niet alleen de supporters – die wekelijks langs de baan het team hebben aangemoedigd – bedankt, maar was er zeker ook een compliment voor clubtrainer Dennis Zwakhals, wiens oefenstof, enthousiasme en betrokkenheid de spelers een flinke stap vooruit deed maken.

Zaterdagcompetitie
Een dag eerder al was er de 4-2 overwinning van Dames 1 bij Overschie. Door deze inhaalwedstrijd te winnen werden de Maassluise dames ongeslagen kampioen. Zoetermeer eindigde weliswaar in punten gelijk, maar had het onderlinge duel in Maassluis met 4-2 verloren.

In Overschie speelde Dames 1 in de sterkste opstelling. Annemarie Kuperus en Eveline van der Ende bleken uitstekend op het kunstgras uit de voeten te kunnen, want beide speelsters wonnen hun single in twee sets. Omdat Elfriede Boer en Monique Creemers hun single verloren stond het na de enkelspelen 2-2. De overwinning werd binnengesleept door de beide dubbelspelen te winnen. Annemarie Kuperus en Ellen van den Boom wonnen in twee sets (7-6, 6-2). Evelien van der Ende en Elfriede Boer hadden drie sets nodig (6-7, 6-4, 6-2).

Gerelateerd