Nomineer de sporters van het jaar 2018!

14-11-2018 Sport Redactie

Alle winnaars van het Maassluise Sportgala 2017

MAASSLUIS - Wie is uw sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg en sporttalent van 2018 en welke Maassluise kampioenen zullen er dit jaar gehuldigd worden? Maassluise sporters en sportploegen kunnen weer genomineerd worden voor het Maassluise Sportgala 2018.

Om in aanmerking te komen voor de titel van sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent 2018, moet wel aan wat voorwaarden worden voldaan. Zo moet de sportman, -vrouw, en -talenten woonachtig zijn in Maassluis en moet de (jeugd)sportploeg afkomstig zijn van een Maassluise vereniging. Bovendien moet de voordracht schriftelijk worden gemotiveerd.

Om te worden gehuldigd als kampioen (jeugd)sportploeg moet het team tot 18 jaar en het 1ste seniorenteam van een Maassluise vereniging bovendien in 2018 kampioen zijn geworden van een competitie binnen een overkoepelende sportbond.

Iedereen mag zijn of haar kampioen(en), sportman, sportvrouw, (jeugd)sportploeg of sporttalent voordragen. Als een sporter geen lid is van een Maassluise sportvereniging, maar wel in Maassluis woont, kan hij/zij ook als kampioen worden gehuldigd. Opgeven via email sportgala.msr@gmail.com.

De Maassluise Sportgala 2018, georganiseerd door de Maassluise Sport- en Recreatieraad en de gemeente Maassluis, vindt plaats op vrijdag 15 februari 2019 in Theater Koningshof in Maassluis. Tijdens het sportgala wordt voor de 7e keer de Vopak Sportstimuleringsprijs ter waarde van €500,- uitgereikt aan de twee verenigingen met het beste sportstimuleringsplan.

Vorig jaar werden bowler Xander van Mazijk en judoka Margit de Voogd benoemd tot sportman en sportvrouw van het jaar 2017. De softballers van HSV Gophers werden benoemd tot sportploeg van het jaar en Sanne Keijzer kreeg de titel sporttalent van het jaar. De jongens onder 17 jaar van Excelsior Maassluis ging er met de prijs ‘jeugdsportploeg van het jaar’ vandoor.

 

 Gerelateerd