Open Oliebollentoernooi bij MVC Maassluis

17-12-2017 Sport Redactie

Foto: MVC Maassluis

MAASSLUIS - Tussen kerst en oud en nieuw wordt op woensdag 27 december vanaf 19.30 uur het Open Oliebollentoernooi van MVC Maassluis gespeeld in de Wethouder Smithal in Maassluis. Dit toernooi is recreatief en ook bedoeld om iedereen kennis te laten maken met de volleybalsport.

Elk team speelt een halve competitie, waarin poules op sterkte worden ingedeeld.  Elk team speelt evenveel wedstrijden. Deelname is mogelijk voor iedereen mits men zich opgeeft als compleet team van minimaal 6 en maximaal 8 personen.

De teams dienen wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Tijdens het spelen dienen er minimaal twee dames in het veld te staan. Ook zijn er enkele afwijkende spelregels van kracht. Welke bij aanmelding worden verstuurd of op te vragen zijn via toernooi@mvcmaassluis.nl. Er wordt op tijd gespeeld in plaats van sets.

Naast het volleyballen zijn er weer heerlijke oliebollen van Bakkerij van de Berg. En is er een leuke prijs te winnen door het winnende team. Daarnaast biedt MVC Maassluis de mogelijkheid voor de deelnemers (niet-leden) aan het Open Oliebollentoernooi om in januari gratis mee te trainen.

Gerelateerd