Selectie en staf VDL Maassluis compleet

17-06-2020 Sport Redactie

MAASSLUIS – De selectie en staf van VDL Maassluis zijn compleet. De technische commissie van de voetbalvereniging is op verschillende vlakken bezig geweest om de plannen voor de selectie voor het nieuwe seizoen in orde te maken.

De voetbalvereniging laat weten dat de trainersstaf in tact blijft. ,,Dennis de Vette schuift als vaste assistent door naast hoofdtrainer Henk Salari. Teammanager Hans Luttikhuis zal het stokje overdragen aan Martin Pleijsier, die dit seizoen actief was bij het tweede elftal.”

Talenten

Volgens VDL is het daarnaast belangrijk om ook jeugdige talenten de ruimte te geven binnen de hoofdmacht. Dit seizoen hebben Chris van Eijk, Tony Vierhout, Ryan de Roo, Marco v.d. Meeberg en Richie Victor al laten zien onmisbaar te zijn voor de club. ''We zijn blij dat deze jongens wekelijks te zien zijn in het blauw-wit, zij zijn in onze ogen de toekomst van ons eerste elftal,'' aldus de technische commissie.

,, Met de ervaring van Kees Ketting, Mustafa Kaya, Melvin Louwen en Michael Reijgersberg heeft de club nu een juiste mix tussen jong en oud. De selectie bestaat immers voor tachtig procent uit spelers onder de 25 jaar.”

Laatste versterking

De 28-jarige Shabir Isoufi is de laatste versterking voor het nieuwe seizoen van VDL Maassluis. De middenvelder speelde in het verleden voor Feyenoord, FC Dordrecht, Telstar, ASWH en komt nu over van SC Feyenoord. ,, Het sportieve plaatje en de mogelijkheden bij VDL kwamen overeen met de ambitie van Isoufi als voetbaltrainer. Hij is naast jeugdtrainer in de jeugdopleiding van Feyenoord ook assistent-bondscoach van Afghanistan.” VDL maakte al eerder bekend dat Stef den Engelsman en Rodney Remmerswaal de selectie komen versterken.Gerelateerd