Tafeltenniscompetitie gestart, maar nog niet voor TOG 1

21-02-2022 Sport Redactie

MAASSLUIS - Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG zou afgelopen vrijdag de voorjaarscompetitie starten met een uitwedstrijd bij Pecos. De storm stak daar een stokje voor; wedstrijden werden afgelast. De andere TOG-teams kwamen eerder in de week wel in actie.

Duoteam 1 klopte Tavenu met 3-2. Hans Groenheide klopte twee tegenstanders, Aad won niet in het enkelspel maar dubbelde zich met Hans wel naar winst. Voor Duo 2 een 4-1 zege bij DVC. Sander Spruijt (2) en Damian van Bergenhenegouwen zorgden daarvoor.

TOG 2 (reguliere competitie) reisde af naar Berkel en Rodenrijs om er met 8-2 te winnen. Joyce van der Velde won al haar partijen, Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop elk twee.

Tafeltennissen bij TOG?

Bij TOG kun je in competitieverband spelen maar ook recreatief. Dat laatste is mogelijk op dinsdagavonden in de Parkietzaal (van 20.30 tot 22.00 uur en op veel vrijdagavonden ook in de Olympiahal (20.30 tot 22.00 uur, langer tijdens thuiswedstrijdavonden). Meer informatie over tafeltennissen bij TOG via www.tog-maassluis.nl en bestuur@tog-maassluis.nl.Gerelateerd