Tafeltennisser Dennis Breevaart laat zich zien in eerste klasse

12-02-2018 Sport Redactie

MAASSLUIS - Dat de eerste klasse voor het eerste team van tafeltennisvereniging TOG misschien te hoog gegrepen is, schreven we al eerder. Dennis Breevaart doet het tot nu toe, met 5 winstpartijen uit 9, zeer goed. Tegen Doing zorgde hij voor twee zeges. De dubbel was ook voor TOG, Paul Maan en Robert Kuiper wonnen geen enkelspelen.

TOG 2 verloor met 8-2 van De Treffers uit Roelofarendsveen. Aad van Linden en Yoeri Toma klopten één tegenstander, Joyce van der Velde won niet. Bij TOG 3 wisten ze alle drie (Sanjay Soekhlal, Lennard Toma en Jos van Nierop) niet te winnen. 0-10 werd het, in het voordeel van De Treffers uit Melissant.

Duoteam 1 moest zijn meerdere erkennen in Alexandria’66. 3-2 werd het voor de Rotterdammers en Brian de Leeuw en Bart Dijkman klopten elk één van hun twee tegenstanders. Voor Duo 2 een 3-2 zege bij Tavenu. Hans Groenheide en Marcel van den Kerkhoff wonnen de dubbel en laatstgenoemde ook nog eens twee enkelpartijen. Duo 3 – Bernisse eindigde in 2-3 (Martijn de l’Ecluse 1, Olav Koning 0).

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd