Tafeltennissers TOG 2 houden stand in tweede klasse

16-10-2017 Sport Redactie

Robert Kuiper: groot aandeel in zege TOG 2 (archieffoto)

MAASSLUIS - Het tweede team van tafeltennisvereniging TOG doet het verdienstelijk in de tweede klasse, waarnaar ze afgelopen seizoen zijn gepromoveerd. Het team staat op een derde plaats en er wordt ook regelmatig gewonnen. Zoals afgelopen week bij Dordrecht dat met 6-4 klop kreeg.

Robert Kuiper was er de grote man met drie zeges, op de voet gevolgd door Dennis Breevaart met 2 en Paul Maan met 1. TOG 1 verloor bij Pecos met 6-4. Jeroen Hendriks en Arthur Dukker klopten twee tegenstanders, Ron van der Weiden won niet. Ook voor TOG 3 een 6-4 nederlaag (Yoeri Toma 2, Joyce van der Velden 1, Aad van Lienden 0). Bij TOG 4 kwam alleen Sanjay Soekhlal in de buurt van winnen maar op het wedstrijdformulier stond uiteindelijk toch echt 10-0, in het voordeel van de pittige koploper Pitt’75. 

Duoteam 1 won met 3-2 van Taveba. Brian de Leeuw klopte beide tegenstanders en samen met Bart Dijkman ook de dubbel.

Ook tafeltennissen? 
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd