Tafeltennissers TOG houden Pecos op 5-5

13-11-2017 Sport Redactie

Arthur Dukker: twee keer winst in de nacompetitie

MAASSLUIS - Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG is de nacompetitie om behoud in de hoofdklasse gestart met een 5-5 tegen Pecos. Arthur Dukker (2), Jeroen Hendriks (2) en Ron van der Weiden (0) blijven dat team nu met één puntje voor. Om niet te degraderen moet TOG nog een van de twee andere teams uit de nacompetitie voorbij, iets wat onmogelijk lijkt.

TOG 2 blijft nog steeds kans maken op de titel in de tweede klasse. Van SVN werd met 6-4 gewonnen door Brian de Leeuw (3), Dennis Breevaart (2) en Paul Maan (1). TOG 3 strijdt tegen degradatie en tafeltenniste gelijk tegen De Sprint (Yoeri Toma 3, Aad van Lienden 2, Joyce van der Velde 0). Een mooie 7-3 zege voor TOG 4 op Vriendenschaar (Martijn de l’Ecluse 3, Olav Koning 2, Jos van Nierop 2).

Duo 1 – Overschie eindigde in 2-3. Bart Dijkman klopte één tegenstander, Robert Kuiper won niet. Duoteam 2 kwam afgelopen week tweemaal in actie. Van koploper Taveri werd met 5-0 verloren, Alexandria’66 kreeg met 4-1 klop van de TOG’ers Marcel van den Kerkhoff (2) en Hans Groenheide (1).

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd