Categorieën

Service

Tafeltennissers TOG knokken zich voorbij laatste plaats

Tafeltennissers TOG knokken zich voorbij laatste plaats
Sport

Tafeltennissers TOG knokken zich voorbij laatste plaats

  • Redactie
  • 05-11-2017
  • Sport
Tafeltennissers TOG knokken zich voorbij laatste plaats
MAASSLUIS - Het eerste team van tafeltennisvereniging TOG is in het eerste deel van de najaarscompetitie als een-na-laatste geëindigd. Na de 5-5 (Arthur Dukker 2, Jeroen Hendriks 2, Ron van der Weiden 0) tegen Alexandria’66, passeerde het team Pecos uit Oegstgeest. Eerder in de week verloren Arthur (3 zeges!), Jeroen (0) en Ewoud van Velzen (0) met 6-4 van Shot’65.

TOG 1 gaat de komende weken tafeltennissen in een ‘degratiepoule’ spelen om behoud in de hoofdklasse waar het team voor het eerst in uitkomt. TOG 2 maakt kans op de titel in de tweede klasse! Tegen concurrent Taveri werd er met 5-5 gelijk gespeeld (brian de Leeuw 3, Robert Kuiper 1, Paul Maan 0). Beide teams blijven koploper maar worden op de voet gevolgd door nog 3 andere teams, het betekent meteen dat de koplopers ook nog tegen degradatie strijden. TOGB – TOG 3 5-5 (Yoeri Toma 3, Bob van Hoek 1, Aad van Lienden 1). Kwiek – TOG 4 9-1 (Martijn de l’Ecluse 1, Lennard Toma 0, Jos van Nierop 0).

Duoteam 1, dat nog titelkansen heeft, won net niet van koploper Alexandria’66. Met werd 3-2 in het voordeel van de Rotterdammers (Bart Dijkman 1, Ewoud van Velzen 0). Duo 2- Taveba 1-4: Marcel van den Kerkhoff en Hans Groenheide wonnen ‘slechts’ de dubbel. Duo 3 – Dordrecht 2-3 (Olav Koning 1, Martijn de l’Ecluse 1).

Jeugd
Jim van Noordennen en Damian Rolvers, TOG’ers uitkomend voor een gecombineerd TOG/Salamanders-team, verloren met 2-8 van Smash. Jim won een partij, Damian niet. Oud-TOG’er Jeroen Groenheide had met 2 zeges een grot aandeel in de 6-4 winst van Salamanders 1 op Taverzo.

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met [email protected].