Tafeltennissers TOG: Toch zege in ‘te hoog gegrepen’ eerste klasse

06-02-2018 Sport Redactie

Dennis Breevaart, tweemaal winst voor TOG 1 (archieffoto)

MAASSLUIS - Eerste klasse te hoog gegrepen? Ja, dat vermoeden sprak TOG een week geleden uit over het eerste team van tafeltennisvereniging TOG. Een wat kunnen zij nu melden? Een 6-4 overwinning op Talani!

Dennis Breevaart en Brian de Leeuw klopten elk twee tegenstanders, Paul Maan voegde daar een winstpartij aan toe en ook de dubbel was voor TOG. TOG 2 heeft het vooralsnog wel zwaar in de tweede klasse: van DHC verloren Aad van Linden, Joyce van der Velde en Yoeri Toma met 10-0. Xerxes – TOG 3 werd 6-4, vooral dankzij de sterke invaller Hans Groenheide. Sanjay Soekhlal en Jos van Nierop wonnen niet. Voor Duoteam 1, met Robert Kuiper en Dennis Breevaart, was er een mooie 5-0 zege op NN. Ook Duo 3 won, 3-2 van Tavenu (Martijn de l’Ecluse 2, Olav Koning 1).

Jeugd
TOG’ers Jim van Noordennen en Damian Rolvers wonnen met het Salamanders/TOG-jeugdteam met 6-4 van Scyedam. De voor het eerste jeugdteam van Salamanders uitkomende oud-TOG’er Jeroen Groenheide was goed voor twee enkelzeges; met z’n team speelde hij met 5-5 gelijk tegen Rijnsoever.

Ook tafeltennissen?
Er is plek voor senior- en jeugdleden vanaf 6 jaar. Jeugd: kom vrijblijvend langs op vrijdagavond vanaf 19.00 uur in de Olympiahal in Maassluis. Senioren: vanaf 20.00 uur in de Olympiahal en dinsdag in de Parkietzaal (20.30 – 22.00 uur). Zie ook www.tog-maassluis.nl of mail met bestuur@tog-maassluis.nl.

Gerelateerd